Hedendaags functioneel bouwstijlen

Bij een huis bouwen in jaren 30 stijl horen altijd een aantal bepalende kenmerken. Het steile dak heeft, al dan niet met grote overstekken, terwijl je in de gevel een rollaag of andere accenten in het metselwerk kunt ontdekken. Binnen vind je een sfeervolle hal en vaak een erker.

Door bij het bouwen van een jaren 30 woning bijvoorbeeld te kiezen voor een extra dakkapel, zorg je voor extra lichtinval in één van de slaapkamers of je creëert een mooie vierkante badkamer. Praktisch is een jaren 30 huis bouwen ook: je kunt een carport of een garage/berging toevoegen. En met een veranda heb je straks een heerlijke plek om in te zitten.

Als je kiest voor nieuwbouw in de jaren 30 stijl van Blauhuis, dan kun je inspiratie opdoen bij de diverse modellen die we hebben ontwikkeld. Die kun je, samen met één van de architecten met wie we samenwerken, verder nog helemaal aanpassen aan jouw wensen.

Door bijvoorbeeld een extra dakkapel aan te brengen, zorg je voor extra lichtinval in één van de slaapkamers. Praktisch: je kunt ook nog een carport of een garage/berging toevoegen. En met een veranda heb je straks een heerlijke plek om te zitten.

Als je kiest voor een Hedendaags functioneel Blauhuis, dan kun je inspiratie opdoen bij de drie modellen die we hebben ontwikkeld. Die kun je vervolgens helemaal aanpassen aan jouw wensen, samen met één van de architecten met wie we samenwerken. Heeft een andere bouwstijl jouw voorkeur? Bekijk dan ook eens onze landelijke woningen, moderne woningen en klassieke woningen.

Hedendaags functioneel

HEDENDAAGS FUNCTIONEEL MOD. 1

Villa met een aantrekkelijke gevel door het spel van de horizontale goot en de verticaal georiënteerde kozijnen die zorgen voor veel lichtinval. De antraciete dakpannen boven de rode bakstenen geven het huis een duurzame uitstraling.
Hedendaags functioneel

HEDENDAAGS FUNCTIONEEL MOD. 2

Het steile zadeldak van dit Blauhuis valt direct op. Dat creëert veel ruimte op de bovenverdiepingen. En ook het fraaie hoekkozijn springt in het oog. Daarnaast beschik je over een praktische inpandige garage.
Hedendaags functioneel

HEDENDAAGS FUNCTIONEEL MOD. 3

Een horizontale band markeert de scheiding tussen de onder- en de bovenlaag van deze statige villa. De fraaie uitbouw over alle drie de verdiepingen zorgt voor veel ruimte om je eigen voorkeuren te realiseren.