Open modern bouwstijlen

Een modern huis bouwen met een verrassende bouwstijl, dat is wat we doen als je kiest voor Open Modern. We bouwen een moderne woning met zeer veel mogelijkheden, echt iets waarmee je je kunt onderscheiden. Je kunt een modern huis laten bouwen in een dichtbebouwde omgeving, maar het komt ook goed tot zijn recht in bijvoorbeeld bos- en duingebied.

Kenmerken moderne woning

Een modern huis bouwen we met strakke, rechte lijnen, minimalistische detaillering en een open indeling. Daardoor lopen de ruimtes voor wonen, koken en eten als vanzelf in elkaar over en staat het huis in direct contact met de tuin. Door de hoge gevel en de grote ramen vullen de ruimtes zich met licht. Ook kenmerkend voor moderne bouwstijlen: het gebruik van alternatieve materialen, zoals ruw hout en zink dat van het dak doorloopt op de gevel.

Een ander kenmerk zijn de vaak vierkante vormen: als je een moderne woning wilt bouwen leveren deze maximale ruimte op de verdiepingen op en veel flexibiliteit. Een modern huis laten bouwen betekent dat je zelf kunt kiezen voor meer of juist minder kamers, de positie van de ramen, en bijvoorbeeld een alternatieve gevelafwerking.

De vaak vierkante vormen van een Open modern Blauhuis geven je maximale ruimte op de verdiepingen en veel flexibiliteit: meer of juist minder kamers, de positie van de ramen, een alternatieve gevelafwerking: het is aan jou.

Inspiratie

Als je kiest voor een Open modern Blauhuis, dan kun je inspiratie opdoen bij de drie modellen die we hebben ontwikkeld. Die kun je vervolgens helemaal aanpassen aan jouw wensen, samen met één van de architecten met wie we samenwerken.

Open modern

OPEN MODERN MODEL 1

De uitsparingen in de gevel versterken het open ontwerp van dit Blauhuis, dat een opvallend afgewerkte houten gevel heeft met veel glas. Je geeft dit huis een eigen draai met één van de talloze mogelijkheden voor buitenafwerking.
Open modern

OPEN MODERN MODEL 2

Een ontwerp dat vanzelfsprekend ruimtes laat ontstaan en door het vele glas direct in contact met de buitenomgeving staat. Voor meer licht kun je het trappenhuis naast de verdieping plaatsen en voorzien van glas.