Alex Drost en Willem Alex Jansen

4D Architecten

4D Architecten neemt je mee op een zoektocht naar de essentie van je woondromen. Daarnaast is de fysieke context belangrijk: in welke omgeving staat je nieuwe Blauhuis? Essentie en context brengen we samen in een onderscheidend, eigentijds ontwerp. Dat is niet altijd wat je verwacht, maar wel waar je om vraagt.

Bongers

Bongers Architecten

Bij Bongers Architecten vertalen we jouw dromen en wensen op een persoonlijke en betrokken manier naar een realistisch ontwerp. Met aandacht voor esthetiek, functionaliteit en technische uitvoerbaarheid. Duurzaamheid tijdens bouw en gebruik van je nieuwe woning zijn daarbij zeer belangrijk. We zijn altijd op zoek naar iets nieuws en creëren ontwerpen met een eigen gezicht.

Edwin van Elk

EVE Architecten

De stoere ontwerpen van EVE Architecten zijn robuuste vertalingen van jouw woonwensen. EVE probeert je aan te steken met hun enthousiasme voor architectuur. Ze zijn dan ook vooral geïnteresseerd in wat jij wilt. De interpretatie van jouw woonwensen stemmen ze steeds met je af.

Arno

Van der Padt & Partners

De architectuur van Van der Padt is van deze tijd, maar met historisch besef. Wij houden niet van statements, maar van ontwerpen met streekeigen kenmerken, gerealiseerd met regionaal veelgebruikte materialen. Dat levert ingetogen architectuur op, met veel aandacht voor detail.

Jan Robijn

Z-Wonen

Al meer dan 25 jaar ontwerpt autodidact Jan Robijn namens zijn architectenbureau Z-Wonen. Met een divers handschrift kan hij bogen op een rijk gevuld portfolio van vrijstaande woningen in verschillende bouwstijlen, vaak vanuit een specifiek architectonisch thema. Ondanks de diversiteit kenmerken Jans ontwerpen zich door een heldere architectuur, sterke voeging in de omgeving en energiezuinigheid.