Samenwerkingen

met onze architecten

 

Elke Blauhuis-woning bouwen we onder architectuur. Normaal gesproken ga je dan eerst naar een architect, waarna je een geschikte bouwer zoekt. Blauhuis combineert efficiënt bouwen met een mooi ontwerp. Bij ons krijg je het beste van twee werelden: de bouwer én de architect. Kies je voor Blauhuis, dan koppelen we je aan een van de gerenommeerde architecten met wie wij nauw samenwerken. Samen komen we tot het huis van jouw dromen. Een huis dat zowel bouwtechnisch als architectonisch helemaal klopt.

EVE Architecten Nijverdal

EVE Architecten

EVE ontwerpt huizen met karakter. Ze doen dit met enthousiasme voor architectuur en vanuit nieuwsgierigheid naar je woonwensen. Of het nou gaat om een klassieke villa, rietgedekte villa, moderne villa of schuurwoning, de architect hoort graag wat jij wilt. Hij vertaalt jouw wensen naar een goed design. En stemt dit natuurlijk steeds met je af.

Ga naar EVE Architecten
Van der Padt & Partners

Van der Padt & Partners Architecten

De architectuur van Van der Padt & Partners Architecten is helemaal van deze tijd, maar mét historisch besef. Het bureau houdt van ontwerpen met streekeigen elementen. Gebouwd met materialen die veel voorkomen in de streek. Het resultaat: ingetogen architectuur met veel aandacht voor detail.

Ga naar Van der Padt

Bestel

Ons inspiratiemagazine

Kies uit drie inspiratiestijlen en nog veel meer modellen. Deze modellen kun je onderling weer combineren tot jouw eigen, unieke huis. Wil je thuis alvast ideeën opdoen? Ontdek de mogelijkheden in ons inspiratiemagazine.

JA, GRAAG HET INSPIRATIEMAGAZINE

Magazine aanvragen * inclusief prijslijst