Type 1 pannen
Type 2 riet
Type 3 riet
Type 4 riet
Type 9 riet
Type 1 riet
Eigentijds landelijk (T-volume)

Eigentijds landelijke woning laten bouwen

Een landelijke woning heeft veel sfeer en karakter. Vind je modern gemak en comfort net zo belangrijk? Kies dan voor een Eigentijds Landelijke woning van Blauhuis. Zo’n huis komt tot zijn recht in zowel een luxe wijk als in een natuurrijke omgeving. Bijvoorbeeld met de heide aan je voeten en het bos in het zicht. In een Eigentijds Landelijke woning haal je het buiten naar binnen. Is dát niet heerlijk wonen?

 

Wat is een Eigentijds Landelijke woning?

Een eigentijds landelijke woning is gebaseerd op klassieke verhoudingen met een landelijke en warme sfeer en een eigentijdse twist. Dit wordt gecombineerd met hedendaagse details, materialen en kleuren. De ruimtes in huis bieden enerzijds geborgenheid, maar hebben een open karakter richting het aangrenzende landschap of de tuin. Je maakt jouw huis helemaal naar eigen smaak samen met een architect met wie wij nauw samenwerken. Voor een landelijk karakter zorgen een rietgedekt zadeldak, een wit gekeimde gevel en donkergebeitst potdekselwerk. Een extra slaapkamer met vaste trap naar zolder? Rood metselwerk op de gevel? Donkere dakpannen? Houten luiken? Kies wat je wilt. Maak je andere keuzes, dan krijgt je landelijke woning een moderne uitstraling. Ook dat kan.

 

Doe inspiratie op

Wil je een Eigentijds Landelijke woning laten bouwen tegen een gunstige prijs? Laat je inspireren door onze voorbeelden. De architecten in ons team werkten de inspiratiestijl Eigentijds Landelijk uit in diverse aansprekende modellen. Jouw unieke thuis is binnen handbereik.

 

Download ons magazine + prijslijst

Model 1 Riet

Model EL 01

Een helder ontwerp met gevelelementen die de woning sfeer en karakter geven. Zoals de toevoeging van hout in de voorgevel. Ook de donkere plint onderaan de gevels met daarboven de stenen rollaag zijn karaktervol. Binnen biedt de hal met trappenhuis en vide een indrukwekkende ruimtelijkheid.

Model 2

Model EL 02

Een opvallend ontwerp door afwisseling van hoge en lage gootlijn. Dit zorgt voor een asymmetrisch beeld en een indrukwekkende rieten kap. De houten elementen zorgen voor diepte in de gevel. Dankzij de breedtemaat heb je binnen veel ruimte voor een grote open keuken met royale eettafel.

Model 3

Model EL 03

Een woning met zijvleugel. De T-kap geeft het huis het karakter van een Gooische villa. Het riet glooit als een deken over het dak. Bijzonder is de centrale hal met veel daglicht. De grote breedtemaat biedt volop mogelijkheden qua indeling.

Model 4

Model EL 04

Haal je de natuur graag naar binnen? Eigentijds Landelijk model 4 heeft ramen die reiken tot aan de grond. Het ontwerp is ontleend aan de landelijke stijl. Toch heeft het huis een moderne uitstraling. Dit is te danken aan het symmetrische ontwerp en het bijzondere karakter van de voorgevel.

Model 9

Model EL 05

Model 6 is een huis met een karakteristieke landelijke uitstraling. Het huis kenmerkt zich door het symmetrie gecombineerd met gootlijnen die wisselen in hoogte. Het rieten dak ligt als een beschermend deken over het huis heen. De kap ligt wat hoger, waardoor er veel ruimte is op de verdieping.

Eigentijds landelijk (T-volume)

Model EL 06

Eigentijds landelijke woning met een traditionele hoofdopzet met zijbeuk. Het hoofdgebouw en de zijbeuk vormen een fraaie eenheid. De houten, horizontale delen in de top geven zorgen voor een landelijke sfeer.

Bestel

Ons inspiratiemagazine

Kies uit drie inspiratiestijlen en nog veel meer modellen. Deze modellen kun je onderling weer combineren tot jouw eigen, unieke huis. Wil je thuis alvast ideeën opdoen? Ontdek de mogelijkheden in ons inspiratiemagazine.

JA, GRAAG HET INSPIRATIEMAGAZINE

Magazine aanvragen * inclusief prijslijst