Type 6 pannen
Type 8 pannen
Hedendaags modern (asymmetrisch 1)
Hedendaags modern (asymmetrisch 2)
Hedendaags modern (kozijn in nok)
Hedendaags modern (plat dak)

Een hedendaags modern huis laten bouwen

Strakke lijnen, kubistische vormingen en minimalistische detaillering. Dát is de inspiratiestijl Hedendaags Modern. We ontwikkelden deze stijl voor liefhebbers van moderne bouw. Of je nu wilt wonen in een nieuwbouwwijk óf in een landelijke omgeving met bijvoorbeeld bos, heide of duin.

 

Wat is een Hedendaags Modern huis?

In een Hedendaags Modern Huis van Blauhuis lopen de ruimten voor wonen, koken en eten vrij in elkaar over. De kubistische vormen zorgen op alle verdiepingen voor maximale ruimte en veel indelingsvrijheid. De hoge gevels en grote ramen laten veel natuurlijk licht naar binnen. In de woonkamer voel je je verbonden met de tuin en het buitenleven; heerlijk! Met alternatieve materialen krijgt je huis extra karakter. Zoals ruw hout en zink dat van het dak doorloopt naar de gevel. En kies voor een dak met stijlvolle keramische pannen of voor een glooiende rieten kap.

 

Doe inspiratie op

Wil je graag een Hedendaags Modern huis laten bouwen met veel ruimte, flexibiliteit en licht? Volop keuze bij Blauhuis. De architecten uit onze team werkten de inspiratiestijl Hedendaags Modern uit in diverse aansprekende modellen. Je kunt deze modellen volledig laten aanpassen aan jouw wensen. Samen creëren we het huis dat past bij jouw leefstijl.

 

Download ons magazine + prijslijst

Model 6

Model HM 01

Model 1 is een moderne schuurwoning met een eenduidige hoofdvorm, een heldere dakvorm en houten gevelbekleding. Ontwikkeld voor de moderne manier van leven, met sfeervolle veranda onder de kap met robuuste houten kolommen. De verticale ramen laten het buitenleven binnen.

Model 8

Model HM 02

Dit huis heeft een verrassend ontwerp. Lage en hoge gootlijnen wisselen elkaar af. Daardoor biedt het huis aan elke zijde een andere aanblik. De gevel is rijk aangekleed. Het is een ruime villa met veel ruimte en veel indelingsvrijheid.

Hedendaags modern (kozijn in nok)

Model HM 03

Deze hedendaags moderne woning heeft een traditionele vormgeving. De grote raampartijen en de eigenwijze asymmetrische gevelindeling – met het kozijn in de nok) zorgt voor een strakke, moderne uitstraling. Opvallend is de vooruitspringende gevelpartij (het risaliet) als imposante entree met veel daglicht.

Hedendaags modern (gerende kap)

Model HM 04

Deze woning heeft op het eerste gezicht een traditionele vorm. Toch heeft het huis een moderne uitstraling. Dit is onder meer te danken aan de gerende kap en de verticaliteit van de woning. Kenmerkend zijn ook de verlaagde daklijn bij de voordeur en het ‘eigenwijze’ horizontale kozijn met kader.

Hedendaags modern (asymmetrisch 1)

Model HM 05

Deze woning heeft een asymmetrische kap met een moderne uitstraling. Dit laatste is onder meer te danken aan de vele verticale belijningen van de kozijnen en de houten delen. Deze eigenwijze gevelindeling zorgt voor een speelse uitstraling. De vooruitspringende gevelpartij (het risaliet) zorgt voor een duidelijk zichtbare entree.

Hedendaags modern (asymmetrisch 2)

Model HM 06

Een karaktervolle moderne woning met een asymmetrische vormgeving. Kenmerkend is de kap die doorloopt tot in de grond. Dit geeft de woning een krachtig gebaar. Sfeervol zijn ook de vele raampartijen, wat zorgt voor veel transparantie. Heerlijk voor als je wilt gaan wonen in een mooie, natuurrijke omgeving. Kortom, dit is de ideale woning om verbinding te krijgen met de buitenomgeving.

Hedendaags modern (plat dak)

Model HM 07

Eenvoud siert. Dat geldt zeker voor deze moderne, kubistische woning. Dit ontwerp heeft een eenvoudige, vierkante vormgeving. Toch heeft deze woning een spannende uitstraling. Dit is te danken aan de toevoeging van glas en hout. Zo ontstaan karakteristieke belijningen. Het leuke aan deze woning is dat er een inpandige veranda aanwezig is. De hal heeft een grote vide met veel daglicht.

Bestel

Ons inspiratiemagazine

Kies uit drie inspiratiestijlen en nog veel meer modellen. Deze modellen kun je onderling weer combineren tot jouw eigen, unieke huis. Wil je thuis alvast ideeën opdoen? Ontdek de mogelijkheden in ons inspiratiemagazine.

JA, GRAAG HET INSPIRATIEMAGAZINE

Magazine aanvragen * inclusief prijslijst