Schuurwoning bouwen

Landelijk wonen is heerlijk. Je hoeft maar naar buiten te stappen om de natuur te beleven. Het ontwerp van een schuurwoning is geënt op dat van de aloude boerenschuur en past mooi in een landelijke omgeving. Laat je een schuurwoning door Blauhuis bouwen? Dan krijg je altijd een uniek ontwerp onder architectuur voor een ‘catalogusprijs’. Dit dankzij een efficiënt een beproefd bouwproces.

 

Wat is een schuurwoning?

Een schuurwoning is een zadeldakwoning met een strakke, eenduidige en robuuste uitstraling. Het is een woning met een lage gootlijn met een eenduidige, rechthoekige bouwmassa. Kenmerkend is het gebruik van natuurlijke materialen. Zoals houten gebinten en houten potdekselplanken, in combinatie met baksteen. Wil je een modernere vormgeving? Kies dan voor strak, verticaal aangebracht hout, in combinatie met grote verticale glaspartijen tot op de grond. Daarmee haal je veel licht binnen. Ook krijg je een mooie verbinding met buiten.

 

Comfortabele en energiezuinige bouw

In een moderne schuurwoning van Blauhuis woon je comfortabel en zeer energiezuinig. Dat komt omdat we jouw huis zeer energiezuinig bouwen volgens de houtskeletbouw-methode, met alle voordelen van dien, zoals comfort, duurzaamheid en kosten. Elke Blauhuis-woning heeft standaard een hybridewarmtepomp, tripleglas en een warmte-terugwinsysteem. De energiekosten zijn heel laag. Wij bouwen de schuurwoning volgens de eisen van het Bouwbesluit. Dankzij ons optimaal efficiënte proces profiteer je van een gunstige prijs. En die prijs is vooraf glashelder. Bij ons krijg je niet te maken met onverwachte kosten achteraf.

 

Ontdek de voordelen van houtskeletbouw

We zijn specialist in houtskeletbouw. Deze methode biedt vele voordelen op het gebied van comfort, geluid- en warmte-isolatie, duurzaamheid, betaalbaarheid en bouwtijd. Niet voor niets is houtskeletbouw wereldwijd een van de meest toegepaste bouwmethodes. Ook in Nederland kiezen steeds meer mensen voor houtskeletbouw, bijvoorbeeld voor de bouw van hun schuurwoning.

Bestel

Ons inspiratiemagazine

Kies uit drie inspiratiestijlen en nog veel meer modellen. Deze modellen kun je onderling weer combineren tot jouw eigen, unieke huis. Wil je thuis alvast ideeën opdoen? Ontdek de mogelijkheden in ons inspiratiemagazine.

JA, GRAAG HET INSPIRATIEMAGAZINE

Magazine aanvragen * inclusief prijslijst