Een villa laten bouwen? Blauhuis doet het

Droom je van een mooie villa op een mooie plek ergens in Nederland? Misschien zie je op tegen het vele regel- en coördinatiewerk. En vraag je je af hoe je de kosten in de hand houdt. Herken je deze twijfels? Laat je luxe villa bouwen door Blauhuis. Wij regelen alles voor je: van ontwerp in samenwerking met de architect en bouw tot en met de sleutelklare oplevering. Vooraf weet je precies wat je nieuwe villa kost. Je kunt vertrouwen op onze beproefde kwaliteit en onze 40 jaar ervaring.

 

Jouw unieke villa laten bouwen

Houd je van een moderne bouwstijl? Van de jaren-dertigstijl? Of juist van een landelijke villa? Vertel ons je wensen en we adviseren je over de mogelijkheden. We bieden de keuze uit drie inspiratiestijlen en talrijke aansprekend modellen. Daarbinnen kun je naar hartenlust variëren en combineren. Elke villa die wij bouwen, is maatwerk. Ook voor jou bouwen we een villa, passend bij jouw wensen qua indeling, materiaalgebruik en afwerking. Dankzij ons optimaal efficiënte bouwproces bieden we een maatwerk-villa voor een ‘catalogusprijs’. Zorgvuldig gebouwd met de beste materialen. En met 40 jaar bouwervaring.

 

Comfortabel en zeer energiezuinig

In een villa van Blauhuis woon je heel comfortabel én zeer energiezuinig. Elke woning die wij bouwen krijgt een hybridewarmtepomp, tripleglas en een warmte-terugwinsysteem. Je nieuwe villa voldoet vanzelfsprekend aan alle eisen van het Bouwbesluit. Comfortabel zijn onze woningen ook dankzij houtskeletbouw. Deze bouwmethode biedt voordelen op het gebied van behaaglijk wonen. Zoals het akoestische comfort en het aangename binnenklimaat. Houtskeletbouw is wereldwijd een van de meest toegepaste bouwmethodes en is dus ook heel geschikt voor het laten bouwen van je villa.

Bestel

Ons inspiratiemagazine

Kies uit drie inspiratiestijlen en nog veel meer modellen. Deze modellen kun je onderling weer combineren tot jouw eigen, unieke huis. Wil je thuis alvast ideeën opdoen? Ontdek de mogelijkheden in ons inspiratiemagazine.

JA, GRAAG HET INSPIRATIEMAGAZINE

Magazine aanvragen * inclusief prijslijst