Type 7 pannen
Type 5 pannen
Tijdloos klassiek (schildkap)

Tijdloze klassieke woning

Statig, sfeerrijk en karaktervol. Een Tijdloos Klassieke woning heeft het allemaal. Wil je daarbij ook de luxe en het comfort van nu? Kies dan voor een Tijdloos Klassieke woning van Blauhuis. Zoals een herenhuis of een notariswoning. Wij bouwen met de beste materialen en de modernste energiebesparende technieken. Tóch krijgt jouw huis een historische en statige uitstraling.

 

Wat is een tijdloos klassieke woning?

Een tijdloos klassieke woning is vaak symmetrisch van opzet en heeft een statige voordeur, een horizontale raamverdeling en een hoge gootlijn. De sfeerversterkende baksteen, het hoogwaardige houtwerk en de rijke detaillering geven het huis een krachtig en statig karakter. Je past je klassieke huis helemaal naar wens aan, binnen én buiten. Het materiaalgebruik, de indeling en de afwerking, alles is bespreekbaar met de architect uit ons team. Met een erker, serre en veranda creëer je extra ruimte. Ook een dakkapel en een garage zijn natuurlijk mogelijk. Als je wilt, brengen we wit keimwerk aan op de karaktervolle baksteengevels. En kies bijvoorbeeld voor wit of donkergroen houtwerk. Wat is jouw ideaalplaatje?

 

Doe inspiratie op

Wil je een Klassieke Woning laten bouwen tegen een verrassende prijs? De architecten in ons team werkten de inspiratiestijl Tijdloos Klassiek uit in talrijke aansprekende modellen. Je kunt deze helemaal laten aanpassen aan jouw wensen.

 

Download ons magazine + prijslijst

Model 7

Model TK 01

Een statig herenhuis met een prominent aanzicht vanaf de straatzijde. Het huis kenmerkt zich door de hoge gevel, het steile dak en het samenspel van horizontale en verticale lijnen. Opvallend is het ranke ontwerp van de entree. De lange ramen tot aan de grond laten veel licht naar binnen.

Model 5

Model TK 02

De architect ontleende zijn inspiratie voor dit model aan de karakteristieke Hollandse topgevel. Het ontwerp kenmerkt zich door de symmetrische gevel en de uitgemetselde accenten bij de nok en de goten. Het huis heeft een compacte opzet. Toch is er veel praktische ruimte.

Tijdloos klassiek (tuitgevel)

Model TK 03

Deze klassieke woning kenmerkt zich door de horizontale belijningen, veel symmetrie en tuitgevels. Dit alles zorgt voor een statige uitstraling. De kozijnen tot op de grond zorgen voor een eigentijdse touch.

 

Tijdloos klassiek (schildkap)

Model TK 04

Deze woning is een echte klassieker. Dit dankzij de symmetrische vorm, de karaktervolle schildkap, de kozijnen en de karakteristieke details. Het statige karakter wordt versterkt door de hoge kozijnen met bovenlichten en de houten smetplank onder het overstek. De woning heeft een fraaie entree met een omlijsting en een luifel.

Model TK 05

De hoge goten in combinatie met grote gootoverstekken en horizontale geleding geven deze woning een statige uitstraling. Gecombineerd met de speelse, asymmetrische hoofdvorm zorgt dit voor een karaktervol ontwerp.

Bestel

Ons inspiratiemagazine

Kies uit drie inspiratiestijlen en nog veel meer modellen. Deze modellen kun je onderling weer combineren tot jouw eigen, unieke huis. Wil je thuis alvast ideeën opdoen? Ontdek de mogelijkheden in ons inspiratiemagazine.

JA, GRAAG HET INSPIRATIEMAGAZINE

Magazine aanvragen * inclusief prijslijst