Bij Bouwbedrijf Blauhuis bouwen we graag een huis dat bij je past. Bij wie je bent als persoon, bij je woonsituatie en bij wat financieel haalbaar voor je is. Iedereen is uniek en ook ieder huis is uniek. Onze architect gaat graag voor je aan de slag om jouw droomhuis te realiseren. Ook een herenhuis bouwen we volgens jouw of jullie eigen unieke ontwerp.

Een herenhuis als nieuwbouw huis is een veelgemaakte keuze. Onder een klassiek herenhuis verstaan we een huis met een hoge gootlijn en een stolpkap waarvan de nokrichting evenwijdig aan het straatbeeld loopt. Van oudsher is dit type huis een statige woning, rijk aan details en de hoogte in gebouwd. Een herenhuis (nieuwbouw) bestaat over het algemeen uit twee volledige woonlagen met daarnaast nog een zolder. Bij een Blauhuis is deze zolder altijd bereikbaar met een vaste trap waardoor hij op een natuurlijke wijze bij de rest van het huis betrokken kan worden.

Een herenhuis als nieuwbouw huis bouwen

Herenhuizen zijn ideale gezinswoningen door de zeer royale en praktische inhoud en de recht opgaande wanden, zelfs op de 1e verdieping. Het is dan ook niet vreemd dat we vaak de vraag krijgen om een herenhuis te bouwen. Op een eigen stuk grond een (vrijstaand) herenhuis realiseren is voor velen een droom die uitkomt.

Een herenhuis bouwen we bij Blauhuis altijd volgens de voorwaarden die wij belangrijk vinden. Zo spreken we voorafgaand aan het bouwen een prijs af en die prijs blijft het ook. Meerwerk gebeurt altijd in overleg, er zijn geen verrassingen achteraf.

Wil je ons jullie herenhuis laten bouwen? Doe dan alvast inspiratie op in onze brochure of bij onze modelwoning in Drachten. Dat een herenhuis ook modern kan zijn, blijkt wel als je de vele mogelijkheden ziet. We vertellen je er graag meer over tijdens een vrijblijvend gesprek!