Bouwbedrijf Blauhuis heeft de laatste jaren al vaak een schuurwoning mogen bouwen. De moderne schuurwoning is helemaal in. De diversiteit aan ‘schuurwoningen’ is tegenwoordig enorm en er is soms een rijke fantasie voor nodig om er een schuur in te ontdekken. De mogelijkheden zijn dus eindeloos!

Kenmerkend voor een schuurwoning ontwerp is de landelijke uitstraling met eenvoudige hoofdvorm waarbij de dakconstructie kan bestaan uit een zadeldak, eventueel uitgevoerd met wolfseinden of een stolpkap. Daarnaast bestaat de afwerking uit natuurlijke materialen zoals een combinatie van baksteen met zwarte potdekselplanken, eventueel voorzien van robuuste eiken elementen.
Afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever en de zichtlijnen op de locatie kan de moderne schuurwoning daarnaast uitgevoerd worden met grote glaspartijen.

De voordelen van een moderne schuurwoning

Bouwtechnisch gezien voldoet de moderne schuurwoning aan dezelfde eisen als die gelden voor reguliere nieuwbouwwoningen, alleen de uitstraling is anders. Bovendien heeft een schuurwoning bouwen nog een aantal andere voordelen. Je bent bijvoorbeeld gegarandeerd van hoge isolatiewaarden. Bij Bouwbedrijf Blauhuis worden de woningen standaard uitgevoerd met een hybridewarmtepomp, drievoudige beglazing en een warmte terugwinsysteem, waardoor je karakteristieke (prefab) schuurwoning energiezuinig en duurzaam is uitgevoerd.

Meer informatie over een (prefab) schuurwoning

We vertellen je graag meer over de mogelijkheden om een (houten) schuurwoning te bouwen. Bouwbedrijf Blauhuis is voor jouw schuurwoning als bouwbedrijf de ideale partner. Bij ons kun je een schuurwoning laten bouwen die helemaal aan je ideaalplaatje voldoet. Vraag ons vrijblijvend een ontwerp voor je schuurwoning te maken en misschien wordt jouw droomhuis wel realiteit!

We werken altijd met een persoonlijk ontwerp, mooie materialen en eerlijke prijzen. Onze deskundige medewerkers staan voor je klaar om je te helpen. Neem direct contact met ons op voor meer informatie of bestel onze brochure om inspiratie op te doen. Zien we je binnenkort in het Friese Harkema?