Je droomt ervan een villa te laten bouwen, wij realiseren dit

Een mooie vrijstaande villa laten bouwen die helemaal voldoet aan de wensen en eisen die je stelt aan een woning, op de plek waar je graag zou willen wonen. Veel mensen denken dat ze altijd concessies zullen moeten doen op enerzijds de woning, of anderzijds de locatie. Laat je een luxe villa bouwen door Blauhuis, dan is de tijd van concessies doen over. Laat op een kavel bijvoorbeeld een moderne villa bouwen, een villa in jaren 30 stijl, of een huis in landelijke stijl.

Als je voor een Blauhuis kiest, heb je ervoor gekozen een villa te laten bouwen die je nooit meer zult willen verkopen. Tijdens uitgebreide gesprekken die je zult hebben met de architecten waarmee we samenwerken willen we je wensen inventariseren. Zo kunnen we uiteindelijk een luxe villa bouwen waarin je heerlijk kunt bewegen en leven, zowel nu als over een aantal jaar. We begeleiden het gehele bouwproces van ontwerp tot oplevering en zorgen ervoor dat je een vast aanspreekpunt hebt en je altijd weet waar je aan toe bent.

Bij het bouwen van bijvoorbeeld een moderne villa maken we gebruik van houtskeletbouw, een bouwmethode die vele voordelen biedt zoals flexibiliteit, comfort, duurzaamheid, betaalbaarheid en een snelle bouwtijd. Het is mogelijk een casco villa te laten bouwen die je in eigen beheer kunt afbouwen, maar je kunt ook voor gemak gaan en een compleet afgewerkte luxe villa laten bouwen door ons. Welk Blauhuis je ook kiest, we realiseren uiteindelijke de villa van je dromen.